BUZSÁKY ÁKOS FAN CLUB
 
MENÜ
 
GRUND 1986 FC
 
 
MÚLT ÉS JELEN
 

TABELLA / TABLE

SORSOLÁS / FIXTURES

 
HOPPÁ
 
QUEENS PARK RANGERS

 
 
QPR FÓRUM

QPRfans Forum Index

 
VÁLOGATOTT
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ITT VOLTUNK
Indulás: 2005-06-08
 
RADAR
 
ÚJ HÍREK / NEWS
ÚJ HÍREK / NEWS : PUSKÁS, HUNGARY - EZT LÁTNI KELL!

PUSKÁS, HUNGARY - EZT LÁTNI KELL!

  2009.03.06. 07:38

Szükség volt, van erre a filmre, mert okulni lehet, s kell is belőle!

 

Többek egybehangzó véleménye szerint a mozikban jövő csütörtöktől látható (egyszerre 20 helyen kezdik majd vetíteni!) Puskás, Hungary című dokumentumfilm alaposan felülmúlja az előzetes várakozást. Ez fogalmazódott meg sokakban az alkotás (rendező: Almási Tamás) szerdai sajtóbemutatóját követően a budapesti Uránia moziban. Puskás Ferencet már régen a legismertebb magyarnak tartják a világon, s akárhogy nézzük: ez még így is lesz nagyon sokáig.

A rengeteg új, vagy legalábbis újszerűen feldolgozott, elénk tárt információt, kor- és jellemrajzot tartalmazó film megtekintését - ha rajtunk múlna - kötelezővé tennénk minden ifjú sportoló (hangsúlyosan: nem csak labdarúgó!) számára: igaz, Puskás Ferenc főhadnagy (eleinte csak ez volt a rangja) jellemzésében még szerepelt, hogy nem felhőtlen a viszonya a társaival, lekezeli őket, s agresszíven viselkedik velük, sokkal fontosabb ennél, hogy a későbbi élete során az égvilágon mindenkin segített, sokszor még azon az áron is, hogy emiatt megmosolyogják a háta mögött.

Kézzelfoghatóan lehetne a felnövekvő sportoló nemzedék számára hasznosítani mindazt, amit a róla szóló film egyértelműen érzékeltet: hiába az Isten adta tehetség, ha az nem párosul rendkívüli szorgalommal, akaraterővel, kitartással. A kérdés a Puskás, Hungary vetítése előtt - némileg érthetően - az volt, hogy vajon le lehet-e még egy bőrt húzni az oly sokszor "megénekelt" legendáról?

Nos, a válasz: igen!

Sőt!

Szükség volt, van erre a filmre, mert okulni lehet, s kell is belőle!

 

(www.mlsz.hu)


 

 
ÁKOS
 

"Kivételes tehetség,  mindig tanulni akar,  egy fantasztikus játékos.  A legjobbakat kívánom neki a Plymouthban."

 

Jose Mourinho

 
BENTEX TV

 

 
GÓL
 
BANNEREK / LINKEK

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

kattints !!!

 

 

 
CHAT - ÜZENJ VALAMIT!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
LOFTUS ROAD STADION

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!