BUZSÁKY ÁKOS FAN CLUB
 
MENÜ
 
GRUND 1986 FC
 
 
MÚLT ÉS JELEN
 

TABELLA / TABLE

SORSOLÁS / FIXTURES

 
HOPPÁ
 
QUEENS PARK RANGERS

 
 
QPR FÓRUM

QPRfans Forum Index

 
VÁLOGATOTT
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ITT VOLTUNK
Indulás: 2005-06-08
 
RADAR
 
ÚJ HÍREK / NEWS
ÚJ HÍREK / NEWS : U17-ES NŐI EB-SELEJTEZŐ MAGYARORSZÁGON

U17-ES NŐI EB-SELEJTEZŐ MAGYARORSZÁGON

  2009.04.15. 21:55

Újra válogatott játékosként léphet pályára Pinczi Anita és Jakab Kata a női U17-es Európa-bajnokság selejtezőjén, melyet április 9. és 14. között Sopronban és Bükön rendeznek. A két Grund FC-s 15 éves lány korábban már kapott meghívást a korosztályos válogatottba.

 

A rákosmenti szülők és gyerekek Pinczi Anita és Jakab Kata példáján is láthatják, a nők számára is komoly lehetőségek rejlenek a futballban. A XVII. kerületi Grund FC a X. Kerületi Kertvárosi Általános Iskolában 2009. szeptembertől is indít fociosztályt, melybe lányok jelentkezését is várják.

A rákosmenti szülők és gyerekek Pinczi Anita és Jakab Kata példáján is láthatják, a nők számára is komoly lehetőségek rejlenek a futballban. A XVII. kerületi Grund FC a X. Kerületi Kertvárosi Általános Iskolában 2009. szeptembertől is indít fociosztályt, melybe lányok jelentkezését is várják.

 

– Március 30-ig lehet jelentkezni a nagycsoportos óvodásoknak a szeptemberben induló fociosztályba. Eddig minden évben volt kislány is, aki jelentkezett, idén azonban – nagy sajnálatomra – eddig csak fiúk jelezték felvételi szándékukat. Pedig nagyon jó lehetőség ez a kislányok számára is, hiszen a Grund FC-ben a fiúkkal együtt edzhetnek, és így ugyanolyan ügyesek, mint a srácok – kezdte Buzsáky Ákos, a Grund FC vezetője. A klubelnök elmondta, Jakab Kata és Pinczi Anita is a fiúkkal együtt edz, ennek is köszönhetik, hogy ismét játszhatnak az U17-es női válogatottban a Magyarországon rendezett EB-selejtezőn. – Kata és Anita még alig töltötte be a 15. életévét, ezért is nagy eredmény, hogy az U17-es női magyar válogatott újra játszani hívta őket az Európa-bajnoki selejtezőbe, melyet Sopronban és Bükön rendeznek meg. Így megmutathatják, hogy innen Rákoshegyről, illetve a XVII. kerületből is el lehet jutni a válogatottba. A fiúkkal együtt folyó edzés segít abban, hogy technikailag, fizikailag és koordinációs képességeikben is komoly szintre jutottak – tette hozzá a tréner.

Buzsáky Ákos hangsúlyozta: a fociosztályban a gyerekek olyan alapokat kapnak alsó tagozatos korukban, melyet nem csupán egy esetleges későbbi futball-pályafutás során hasznosíthatnak, hanem bármely más sportban kamatoztatni tudják a tanultakat. – A gyerekeknél elsősorban a mozgáskoordinációt és a labdakészséget fejlesztjük. Játékról és labdáról szól az alapozás, így 6-10 éves korig ügyesednek, ami megkönnyíti a további dolgukat, bármely sportágat választják is később. A lányoknak itt nagy előny, hogy nincsenek vattába csomagolva, ugyanolyan ügyesnek kell lenniük, mint a fiúknak. Pinczi és Jakab, valamint a klub számára is komoly szakmai elismerés a válogatottban való szereplés, ami egyúttal megmu­tatja, hogy nagyon jól működik ez a fajta képzési forma.

 

(http://www.helyitema.hu/XVII.-Kerulet/U17-es-ni-EB-selejtez-Magyarorszagon.html)

 

 
ÁKOS
 

"Kivételes tehetség,  mindig tanulni akar,  egy fantasztikus játékos.  A legjobbakat kívánom neki a Plymouthban."

 

Jose Mourinho

 
BENTEX TV

 

 
GÓL
 
BANNEREK / LINKEK

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

kattints !!!

 

 

 
CHAT - ÜZENJ VALAMIT!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
LOFTUS ROAD STADION

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!